Tgrt Haber
08 Şubat 2014 22:55

Rıdvan Dilmen, Sabri için ne dedi

Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Eskişehirspor maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Sabri için de ilginç açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Sabri için ne dedi
Rıdvan Dilmen, Sabri, galatasaray, eskişehirspor, Melo,

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde: "Sabri'yi buradan hemen her maçtan sonra savunuyordum, eleştirenlere, dalga geçenlere kızıyordum ama artık o reklamdan sonra hiçbir şey demiyorum. Kendisi de kabullenmiş" "Bir oyuncu, milli takıma girebilmek için başka ne yapması gerekiyor. Melo, milli takıma gitmek için her şeyi yapıyor, müthiş bir performans ortaya koyuyor. Scolari'nin Melo'yu milli takıma almaması büyük bir hata olur diye düşünüyorum" Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın iç sahadaki istikrarını deplasman maçlarına da yansıtması durumunda, şampiyonluk konusunda çok daha iddialı bir pozisyonda olacağının altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...