Tgrt Haber
03 Eylül 2015 17:57

Celtic kaptanından F.Bahçe'ye mesaj

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Celtic'in kaptanı Scott Brown rakiplerine mesaj gönderdi.

Celtic kaptanından F.Bahçe'ye mesaj
celtic, fenerbahçe, mesaj,

Celtic Kulübü'nün resmi dergisi Celtic View'e açıklamaları bulunan 30 yaşındaki futbolcu, "Bence iyi bir kura çektik. Kolay olmayacak, çok çekişmeli karşılaşmalar olacak. Çok heyecanlı statlarda maçlara çıkacağız. Ancak bu arenada iddialıyız. Avrupa Ligi'nde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

Celtic takımının beyni olan orta saha oyuncusu şöyle devam etti: "Fenerbahçe ile bugüne kadar hiç karşılaşmadık. Bu yüzden bizim için farklı bir deneyim olacak. Herkes grupta birincilik için Ajax'ı favori görüyor. Bize ise genellikle ikincilik uygun görülüyor. Ama Fenerbahçe çok kaliteli iki oyuncuyu, Nani ve Van Persie'yi kadrosuna katmış bir takım. Dolayısıyla dikkat çekiyorlar. Avrupa'da büyük bir kulüpler ve onlara saygı duymalıyız. Ancak biz de öyleyiz ve onların da bize saygı göstermesi gerekecek".

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...