Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2015 19:47

Agüero'dan Manchester City'ye kötü haber

Manchester City'nin golcü futbolcusu Sergio Agüero, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Juventus ile yapacakları maçta forma giymeyecek.

Agüero'dan Manchester City'ye kötü haber
agüero, manchester,

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin golcü futbolcusu Sergio Agüero, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Juventus ile yapacakları maçta forma giymeyecek.

Ligde cumartesi günü 1-0 kazandıkları Crystal Palace maçında Scott Dann ile girdiği mücadele sonrasında sakatlanan 27 yaşındaki futbolcunun tedavisinin devam ettiği ve geçen yıl "Devler Ligi"nde final oynayan İtalyan ekibine karşı takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Manchester ekibinin teknik direktörü Manuel Pellegrini, Arjantinli oyuncusunun henüz hazır olmadığını ancak cumartesi günü sahalarında oynayacakları West Ham United maçında forma giymesini umduğunu söyledi.

D Grubu'ndaki ilk maçında Juventus'u ağırlayacak olan Manchester City'de sakatlıkları geçen Raheem Sterling ve David Silva'nın yarınki maçta oynaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...