Tgrt Haber
25 Eylül 2015 18:11

Selçuk İnan, 'Devler Ligi'ne yeterince odaklanamadık'

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yeterince odaklanamadıklarını söyledi.

Selçuk İnan, 'Devler Ligi'ne yeterince odaklanamadık'
selçuk inan, galatasaray,

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yeterince odaklanamadıklarını söyledi.

UEFA'nın internet sitesine açıklamada bulunan milli futbolcu, geçen sezon grupta son sırada kaldıkları "Devler Ligi"nin kendileri için zor geçtiğini belirterek, "Açıkçası, geçen sezon lig şampiyonluğu ve 4. yıldıza konsantre olduk. Şampiyonlar Ligi'ne yeterince odaklanamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon hedeflerinin Avrupa'da geçmiş yıllarda yaşanan başarıları tekrarlamak olduğunu vurgulayan Selçuk İnan, "Başarılı olacağımızı da düşünüyorum çünkü biz güçlü ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye alışkın bir takımız" ifadesini kullandı.

Atletico Madrid yenilgisi

"Devler Ligi"nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildikleri C Grubu ilk hafta maçında çok fazla rakibi durdurmaya odaklandıklarını vurgulayan Galatasaray kaptanı, "Bu bir hataydı çünkü biz de iyi bir takımız. İyi yönlerimize odaklansaydık sonuç farklı olabilirdi" şeklinde görüş bildirdi.

İspanyol ekibine karşı maç boyunca attıkları 23 şutta sonuca ulaşamamanın şanssızlıktan ibaret olamayacağını aktaran Selçuk, şunları kaydetti:

"Belki de hata yapma korkusu bizi buna sürükledi. İkinci yarıda kazanma hırsımız arttı. Birçok pozisyon yakaladık ama golü bulamadık. Sıkı çalışmaya ve denemeye devam edersek gollerin geleceğinden eminim."

Astana karşılaşması

Grupta 30 Eylül Çarşamba günü Astana'ya konuk olacakları ikinci hafta maçını da değerlendiren sarı-kırmızılı futbolcu, şöyle devam etti:

"Şampiyonlar Ligi'nde her zaman hedefe sahip bir takım olduğumuz için üzerimizdeki baskı fazla. Atletico Madrid maçını kaybettikten sonra Astana mücadelesinin önemi daha da arttı. Grubu geçmek için mutlaka 3 puan almalıyız. Bu maça hazırız."

Astana'nın güçlü, agresif ve 90 dakika mücadeleyi bırakmayan bir takım olduğunu da kaydeden Selçuk İnan, karşılaşmaya iyi odaklandıkları takdirde Kazak ekibini yenebileceklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...