Tgrt Haber
12 Ekim 2015 06:32

Kontrolde Arda çıktı

Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrası doping kontrolü için Arda Turan'ın ismi çıktı. Yıldız futbolcu 1 saat 15 dakika numune veremedi.

Kontrolde Arda çıktı
arda turan, milli takım

Kafile ise Arda'yı 45 dakika bekledikten sonra stattan ayrıldı. Sıvı takviyesiyle ancak numune veren 28 yaşındaki futbolcu özel araçla uçağa yetiştirildi. 

Zemzem sulu çorba içtiler
A Milli Takımımız, Çek Cumhuriyeti maçının ardından Prag'tan direkt Konya'ya uçtu. Sabah 04.45'te Konya Havalimanı'na inen yıldız futbolculardan Arda, Volkan Şen ve Umut otel yerine çorbacıya gitmeyi tercih etti. Zemzem suyuyla yaptığı çorbayla meşhur olan restoranda çalışanların ve müşterilerin sevgi gösterisiyle karşılanan 3 futbolcu, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. 

İzlanda için son rötuşlar
Milli Takım, İzlanda maçı hazırlıklarına dün akşam Konya'da yaptığı idmanla başladı. Çek maçında 11'de oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı. Tedavisi süren Burak Yılmaz fiziksel performans antrenörü eşliğinde sahada çalıştı. Fatih Terim, bugün saat 18.00'de stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...