Tgrt Haber
19 Ekim 2015 11:19

Bursaspor istikrarı yakalayamadı

Sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son 4 haftada 3 galibiyet alan Bursaspor, sahasında Antalyaspor'a mağlup olmasıyla beraber istikrarsız görüntüsünü devam ettirdi.

Bursaspor istikrarı yakalayamadı
Bursaspor, süper lig,

Yeşil-beyazlı takım, bu sezonki istikrarsız görüntüsünü Antalyaspor maçında da sürdürdü. Sezona geçen seneki kadrosundan birçok önemli futbolcusunu kaybederek başlayan yeşil-beyazlılar, giden oyuncuların yerine yaptığı transferlerle doldurdu. Sezon başında Trabzonspor, Gaziantepspor ve Başakşehir'e boyun eğen Bursaspor, ardından Gençlerbirliği'ni mağlup etti. Timsah, daha sonraki hafta Fenerbahçe'ye deplasmanda mağlup oldu.
Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle ise kendine gelirken, üst sıralara çıkabileceği Antalyaspor maçında ise pek varlık gösteremeyerek, mağlup oldu.
YENİ TRANSFERLER İSTENENİ VEREMEDİ
Yeşil-beyazlı takımın yeni transferlerinin istenilen performansı sergileyememesi de bu istikrarsız tablonun ortaya çıkmasında başrol oynadı. Sezon başında Rusya’nın Dinamo Moskova takımından transfer edilen Balazs Dzsudzsak, Gençlerbirliği karşılaşmasındaki 2 gol, 1 asistlik oyununun ardından adeta kayıplara karıştı. Macar futbolcunun, milli takımında da geçmiş performanslarından uzak bir görüntü çizdiği görüldü. Dzsudzsak’ın yanı sıra Fenerbahçe’den kiralanan Miroslav Stoch da aranan kan olmadı. İlk 8 haftalık dilimde takıma katkı vermekte zorlanan Slovak oyuncunun performansı da günden güne düşüyor. Geçen sezon Porto’dan kiralanan ve Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor’da başarılı bir performans ortaya koyan Josue de kayıp oyuncular arasında. Josue’nin bu sezon sadece 1 asisti bulunuyor.
Büyük umutlarla Belçika'nın Club Brugge takımından transfer olan Tom De Sutte de kayıpları oynuyor. Formasını Tomas Necid'e kaptıran Sutten, oyuna sonradan girdiği maçlarda da etkili olamadı. Yeni transferlerden Japon Hosagai, 3 maçtır kadroya giremezken, Jorquera’nın performans düşüklüğü son olarak Antalyaspor maçında kırmızı kart ile sonlandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...