Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2015 11:37

Kocaman, Fenerbahçe'ye kapıları kapattı!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adının geçmesiyle alakalı haberlere, “Hiçbir ilgim yok. Hiç de ilgim olmayacak” cevabını verdi.

Kocaman, Fenerbahçe'ye kapıları kapattı!
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe,

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligde 4. takım ile 11. takım arasında 2 puan farkın olduğuna dikkat çekerek, “Takımlar çok yakın puanlarla birbirine yapışmış durumda. Böyle bir durumda kendi sahamızda oynayacağımız maça çıkarken kazanmayı arzu ediyorduk. Gençlerbirliği son hafta aldığı galibiyetle biraz havaya girmiş olarak buraya geldi. Maç sonunda kaçırılan 2 puandan dolayı üzgünüz. Son 10 dakikalık bölüme kadar oyuncular geçen haftanın sıkıntılı skorunu biraz daha üzerinde atarak kazanmak için büyük çaba gösterdiler. Ön tarafta fazla üretken değildik. Belki maçı kazanmak için yüksek enerjiyi ortaya koyduk ama çok kuvvetli hamlelere sahip değildik. Çok hafifte olsa geçen haftanın vermiş olduğu yorgunluk da vardı. Son 10 dakika maçı neredeyse elimizden kaçırıyorduk. Oldukça fazla top kayıpları yaşadık. Direk ceza sahası içerisine atılan toplar kalemize kontra atak olarak dönmeye başladı. Bu bölümde maçı kontrol altına almamız gerekirken oyun tam tersine döndü. Son 10 dakikalık bölüm haricinde son derece istekli bir takım vardı ancak sahadan galip gelemediğimiz için üzgünüz” dedi.
KOCAMAN, FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ İÇİN NOKTAYI KOYDU
Aykut Kocaman, hafta içinde basında Vitor Pereira’nın yerine Fenerbahçe’nin başına geçeceği yönünde çıkan haberler ise, “Hiçbir ilgim yok. Hiç de ilgim olmayacak” cevabını verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...