Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2022 16:26 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 16:51

Fenerbahçe'de '10 numara' Arda Güler'e emanet

Fenerbahçe’nin 10 numaralı forması artık genç yetenek Arda Güler’e emanet. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bu sezon Güler’in 10 numaralı formayı terleteceği aktarıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de '10 numara' Arda Güler'e emanet
Fenerbahçe,Arda Güler,Transfer

Fenerbahçe, 10 numaralı formayı 17 yaşındaki başarılı genç futbolcu Arda Güler'in giyeceğini açıkladı. Arda Güler’e 10 numaralı forması, Başkan Ali Y. Koç ile Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından takdim edildi.

Genç oyuncuya başarılar dileyen Ali Y. Koç, kariyerinde hep daha çok çalışması gerektiğini söyledi. Teknik Direktör Jorge Jesus da Arda’yı tebrik etti.

Fenerbahçe'de '10 numara' Arda Güler'e emanet

YENİ TRANSFERLERİN NUMARALARI DA BELLİ OLDU

Yeni transfer Joao Pedro'ya ise 20 numara verildi. Yeni sezonda sarı-lacivertlilerde takıma yeni katılan Alioski 6, Luan Peres 28 ve Tiago Çukur 58 numarayı giyeceği kaydedildi.

Fenerbahçe'de '10 numara' Arda Güler'e emanet

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
tk 8 Ağustos 2022 18:49

10 numarayı verip 10 dakika oynatacaksanız boşuna Arda'nın duyguları ile oynamayın 10 numara ilk 11 de kadroda olması gerekir

Sonraki Haber Yükleniyor...