Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
5 saat 15 dakika önce

Kim Min Jae sürprizi! Geri dönüyor

Sezon başında İtalyan ekibi Napoli'den 50 milyon Euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Güney Koreli yıldızın eski kulübüne döneceği öne sürüldü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
5 saat 28 dakika önce

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Portekizli Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Türkiye Kupası süresince yeni teknik direktöre dair herhangi bir isim konuşmayacaklarını ifade etti.
Futbol - Futbol
6 saat 11 dakika önce

Fenerbahçe'ye Olympiakos maçı öncesi müjdeli haber!

Fenerbahçe'de milli futbolcu Mert Hakan Yandaş sakatlığını büyük ölçüde atlattı. Sivasspor maçında kadroda olacak olan Mert Hakan'ın Olympiakos maçı kadrosuna da girme ihtimali bulunuyor.
Futbol - Futbol
6 saat 19 dakika önce

Galatasaray Nicolo Zaniolo'nun bonservisini belirledi

Galatasaray, İtalyan devlerinin peşinde olduğu Nicolo Zaniolo'nun bonservisini belirledi. Cimbom, yıldız futbolcuyu transfer ettiği bedelin 2 katına satmak istiyor. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
6 saat 49 dakika önce

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini!

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda 4-0 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası iddiasını yineledi. Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı için oran da verdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
7 saat 3 dakika önce

Altay Bayındır ezeli rakibe imza atıyor! Anlaşma sağlandı

Sezon başında Fenerbahçe'den 5 milyon Euro bedelle Manchester United'ın yolunu tutan ancak sadece bir resmi maçta forma giyebilen milli kaleci Altay Bayındır hakkında sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
7 saat 15 dakika önce

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması

Portekizli Fernando Santos ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, çalışmalara dair açıklamalarda bulundu. Aybaba, Sergen Yalçın iddialarına da cevap verdi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
7 saat 39 dakika önce

Dursun Özbek ile Mehmet Büyükekşi arasında kritik görüşme: "Seçimi erkene al"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin 18 Temmuz'da yapılacağını duyurduğu seçim tarihine Süper Lig ekiplerinin bazıları tepki gösterdi ve tarihin öne çekilmesini talep etti. Bu doğrultuda harekete geçen kulüplere destek vermeyen Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten sürpriz bir hamle geldi. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
8 saat 5 dakika önce

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçını yönetecek hakem belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan ekibi Olympiakos ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını Alman hahkem Tobias Stieler yönetecek.
Futbol - Futbol
8 saat 10 dakika önce

Feyyaz Uçar'dan teknik direktör itirafı: Kadroyu görüp gelmek istemediler!

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı takımın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 - Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber
10 saat 12 dakika önce

Beşiktaş 2 oyuncu birden kaybetti! Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber

Beşiktaş, Samsunspor sonrası 2 oyuncusunu birden kaybetti. Siyah beyazlı takımdan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy'dan kötü haber geldi.
Spor - Spor
10 saat 13 dakika önce

Beşiktaş'ta golcüler suskun! İlginç istatistik ortaya çıktı

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş gol sıkıntısına çare bulamıyor.
Spor - Spor
21 saat 13 dakika önce

Chelsea'den Everton kalesine yarım düzine gol!

İngiltere Premier Lig'de Chelsea, sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti. Chelsea'nin gollerini Cole Palmer (4), Nicolas Jackson ve Alfie Gilchrist kaydetti. Palmer, kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atarken üst üste ikinci kez iç sahada hat-trick yaptı.
Spor - Spor
21 saat 55 dakika önce

Okan Buruk'tan galibiyet sonrası şampiyonluk açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 4-0'lık Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu. Şampiyonluk açıklaması yapan Buruk, "Son 6 maç, kenetlenmemiz gerekiyor. Yine şampiyon olmak istiyoruz." dedi.
Spor - Spor
22 saat 32 dakika önce

Icardi kariyer rekorunu kırdı! Alex'in rekoruna göz dikti

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi Alanyaspor karşılaşmasında son golü attı ve kariyer rekorunu kırdı.
 - Galatasaray zirve yarışında farklı kazandı
23 saat 27 dakika önce

Cimbom ikinci yarıda açıldı! Galatasaray Alanyaspor deplasmanında hata yapmadı

Galatasaray, Alanyaspor’un konuğu oldu. İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 4-0 kazandı.
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 20:56

Fenerbahçe final serisinde öne geçti

Vodafone Sultanlar Ligi final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.
 - Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında
15 Nisan 2024 - 19:32

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında! İşte ilk 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. İki takımın ilk 11'leri belli oldu
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 18:50

Fenerbahçe'de divan başkanlığına bir aday daha...

Fenerbahçe Spor Kulübü, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı 27 Nisan'da gerçekleştireceğini açıklarken bir isim daha aday olduğunu duyurdu. Fenerbahçe yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 18:47

Beşiktaş, Fernando Santos'u KAP'a bildirildi! İşte alacağı tazminat

Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos’un sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 18:29

Arda Güler, dev maçın kadrosunda yer aldı

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in Manchester City ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için kamp kadrosuna dahil edildi.
Sona Git