Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2015 00:14

20'lik yıldız aday Fenerbahçe'yi açıkladı

İstanbul'a gelen ve Fenerbahçe ile idmanlara çıkan Artem Radchenko, sarı-lacivertliler ile anlaşmaya vardığını söyledi.

20'lik yıldız aday Fenerbahçe'yi açıkladı
Artem Radchenko,fenerbahçe,

Ukrayna Ligi'nde Goverla Uzhhorod Uzhgorod takımında forma giyen ve Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri son 1 aydır manşetleri süsleyenArtem Radchenko suskunluğunu bozdu ve anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

20 yaşındaki oyuncu Ukrayna'da özel olarak verdiği röportajda, Fenerbahçe ile 'sözlü' anlaşmaya vardığını, ancak henüz kontrat imzalamadıklarını belirtti.

3 BÜYÜK AVRUPA LİGİ'NDEN TEKLİF GELDİ

Kendisine Avrupa'nın 3 ülkesinden ilgi olduğunu kaydeden Ukraynalı isim, "Belçika, Hollanda ve Türkiye'de seçenekler vardı. Bütün Avrupa'yı, bütün ilgilenen kulüpleri dolaşmak zorunda kalmadığım için mutluyum. İlk önce Türkiye'ye gittim ve sanırım Fenerbahçe ile anlaşmam iyi oldu. Onlar da beni çok istedi" dedi.

"F.BAHÇE'YE GİTMENİN İYİ OLDUĞUNA KARAR VERDİK"

Hajduk Split'ten de bir teklif aldığını belirten Artem Radchenko, "Hajduk'tan bana bir teklif yapıldı. Ancak aynı zamanda menajerim beni çağırdı ve Fenerbahçe'den bir teklif olduğunu söyledi. Menajerimle oturduk ve seçeneklerin ne olduğuna baktık. En iyisi hangisi olur, daha iyi nasıl bir yere giderim diye düşündük ve küçük farkları çözdüm. Her şey sonunda Fenerbahçe'yi gösterdi. Fenerbahçe'ye gitmemin daha iyi olacağına karar verdik" ifadelerini kullandı.

"ANTRENMAN MAÇINDA 2 GOL ATTIM, ANLAŞTIM"

Fenerbahçe'nin U21 ve U19 takımları ile Dereağzı'nda idmana çıkan 2 Ocak 1995 doğumlu oyuncu, "İstanbul'da 1 hafta kaldım, takım ile çalıştım, antrenman maçında oynadım ve 2 gol attım. Sonrasında kontrat üzerinde anlaştık" diye konuştu.

"FENERBAHÇE İLE SÖZLEŞME İMZALAYAMADIK, ÇÜNKÜ..."

Sözleşmenin imzalanıp, imzalanmadığı yönünde sorular sorulan genç yıldız adayı, "Kontrat üzerinde anlaşıldı. Her şey hazır ve tamamlandı. Ancak imzası eksik. Bunu sebebi de, Türkiye'de takımların istediği zaman oyuncularla sözleşme imzalayamaması. Sadece transfer dönemi açıldığında açıklayabiliyorlar. O zamana kadar, anlaşma sadece sözlü kalmak zorunda. Fenerbahçe'de sportif direktör ile benim menajerim anlaştı. Her şey detaylarıyla tamamlandı. U20 Dünya Kupası'nın ardından kulübe gelerek sözleşme imzaladım" şeklinde cevap verdi.

F.BAHÇE'YE YAPILAN SİLAHLI SALDIRI İÇİN...

Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı hatırlatılan Radchenko, "Ne diyebilirsin ki? 10 maç iyi oynarsın, 11. maç kötü oynadığında ilk 10 maç unutulur. Onların mağlubiyete karşı hassas olduğunu görebiliyoruz. Ancak ben yine de bu kulüpte kariyerimi sürdürmek istediğimi söyleyebilirim, bu olay beni etkilemedi" şeklinde ilginç bir yorumda bulundu.

İSTANBUL'A GELDİ, BURSASPOR MAÇINI İZLEDİ!

Ukrayna'nın dev kulüplerinden Metalist Kharkiv'in altyapısından yetişen 1,67'lik hücum oyuncusu, kulübü ile ödemelerde yaşadığı problemlerin ardından sezon sonuna kadar Goverla ile anlaşmaya vardı. Bu sezon Ukrayna'da 14 maçta toplam 553 dakika sahada kalan yıldız adayı, 1 asist yaptı.

Öte yandan genç Ukraynalı, sarı-lacivertlilerin Bursaspor ile oynadığı mücadelede de tribünde yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...