Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 May 2014 08:11

39 yıllık hasret sona erdi

PTT 1. Lig'de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında 2-1 yenen Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'e yükseldi

39 yıllık hasret sona erdi
Balıkesir, balıkesirspor, ptt 1. lig, istanbulbüyükşehir belediyespor, süper lig

PTT 1. Lig'de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında 2-1 yenen Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'e yükseldi. Maçın bitiş düdüğüyle beraber sahaya inen taraftarlar, futbolcularla birlikte büyük sevinç yaşadı. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmesiyle ilgili, "Bu, küçümsenecek bir olay değil. Büyük bir başarıya imza attık. 40 yıl sonra büyük bir sevinç yaşadık" dedi.

Ertekin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında 2-1 yenen Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselişinin sevincini, saha içinde AA ile paylaştı.

Çok mutlu olduğunu söyleyen Aytekin, "Destan yazdık. Bu, küçümsenecek bir olay değil. Büyük bir başarıya imza attık. 40 yıl sonra büyük bir sevinç yaşadık. Yöneticilere, futbolculara, taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu başarıda hepimizin payı var. Hedefimize ulaştığımız için çok sevinçliyiz" diye konuştu. 

"Çok mutluyuz, 40 yılık bir hayal gerçekleşti"

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesirspor'un PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmesiyle ilgili, "Çok mutluyuz, 40 yılık bir hayal gerçekleşti" dedi.

Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor'u tebrik etti. Bunun tarihi bir başları olduğunu belirten Turhan, "Çok mutluyuz, 40 yılık bir hayal gerçekleşti. Futbolcuları, teknik heyeti kutluyorum. Balıkesirlileri, Balıkesirspor taraftarını tebrik ediyorum. Gerçekten tarihi bir an. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da Balıkesirspor'un Süper Lig'e çıkma başarısından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bundan sonra Balıkesirspor'u başarıdan başarıya taşıyacaklarını anlatan Uğur, "Büyükşehire Süper Lig yakışır. 40 yıl sonra Balıkesirspor tekrar Süper Lig'de. İnşallah başarılı olacağız. Her zaman Balıkesirspor'un destekçisiyiz. Bugüne kadar destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz, 10 yıllık sponsoru olarak bundan sonra da desteklerimiz sürecek" ifadelerini kulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...