Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2017 19:51

5 oyuncunun kırmızı kart gördüğü maç yarıda kaldı

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde 1932 Malatyagücü ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka konuk takım Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncunun kırmızı kart görmesi nedeniyle tatil edildi.

5 oyuncunun kırmızı kart gördüğü maç yarıda kaldı
malatya, maç, kırmızı kart,

İnönü Üniversitesi sahasında oynanan ve Kerem Candaş’ın yönettiği 8. hafta karşılaşmasında, 5 oyuncu kırmızı kart görünce hakem maçı tatil etti.

Müsabakada ev sahibi takım 1932 Malatyagücü takımının 1-0 üstünlüğü devam ederken, Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncu hakeme şiddetli itiraz ve küfür ettikleri gerekçesiyle kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Kırmızı kartlardan sonra sahada ‘Oyuncu ihraçları sonrası müsabakanın devamı için 1 takımın kadrosunda en az 7 oyuncu bulunmalı’ kuralına aykırı bir durum ortaya çıkınca hakem Kerem Candaş müsabakayı tatil etti.

1932 Malatyagücü’nün 1-0 üstünlüğü devam ederken tatil edilen müsabakayla ilgili son kararı Amatör Disiplin Kurulu’nun vereceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...