Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2014 07:16

6+2 anlaşmazlığı istifayı getiriyor

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, F.Bahçe hariç 17 kulübün yabancı kontenjanı konusunda uzlaştığını kaydetti. İlk çatlak ses Beşiktaş'tan çıkınca, istifa gündeme geldi.

6+2 anlaşmazlığı istifayı getiriyor
ilhan cavcav,kulüpler birliği,istifa ilhan cavcav istifa mı edecek,

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe dışındaki Süper Lig kulüplerinin yabancı oyuncu statüsünde 6+2'de anlaştığını açıkladı. Önceki gün yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı'nı değerlendirirken yabancı kontenjanı konusunda uzlaşıldığını belirten Cavcav'ın aksine Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, ''Karar bizi bağlamıyor. 6+2 konusunda kimseyle anlaşmadık. Beşiktaş olarak 5+3 istiyoruz' şeklindeki sözleriyle uzlaşma olmadığına işaret etti. Bunun üzerine bir açıklama daha yapan İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği Toplantısı'ndan istifa etmeyi düşündüğünü kaydetti.
KİM GELİRSE GELSİN
Böyle bir atmosferde başkanlık yapmak istemediğini belirten İlhan Cavcav, 'Beşiktaş 5+3, Antalyaspor ise 5+2 istediğini söyledi. Ben çoğunluğa uymalarını istedim. Herkes ben yokum derse vakfın yürümesi mümkün değildir. Beni yalancı duruma düşürdüler. Basın toplantısı yaparak Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa edeceğim' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...