Tgrt Haber
16 Şubat 2018 20:20

6 gol 1 kazanan!

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında son haftalarda kötü sonuçlar alan Ankaragücü, kötü gidişatı durduramadı ve Çaykur Rizespor'ya yenildi.

6 gol 1 kazanan!
rize,,ankragücü,

Spor Toto 1. Lig'de zirvede mücadelesinde yer alan iki takım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip Çaykur Rizespor, mücadelenin 27. dakikasında Samu ile 1-0 öne geçti. Ankaragücü, bu golden yaklaşık 5 dakika sonra Enes Kubat'la cevap verdi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle geçildi.

İkinci yarıda dakikalar 72.'ye geldiğinde Samu bir kez daha sahne aldı. Paraguaylı futbolcu attığı golle takımını bir kez daha öne geçirdi.

Samu, 81. dakikada kendisinin ve takımının 3. golünü attı! Paraguaylı futbolcu böylelikle ligdeki gol sayısını 13'e çıkardı.

6 gol 1 kazanan!

Ankaragücü'nde Alihan Kubalas 85. dakikada skoru 3-2'ye getirdi. Konuk ekiote Koray Altınay 85. dakikada ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Çaykur Rizespor, son dakikalarda Oğulcan Çağlayan'la bir gol daha buldu ve maçı 4-2 kazandı. Konuk ekip bu galibiyetle puanını 41'e yükseltirken Ankaragücü 39 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.Başkent temsilcisi bu sonuçla 6. maçında 5. kez puan kaybetmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...