Tgrt Haber
28 May 2021 20:48

A Milli Futbol Takımı'nda EURO 2020 mesaisi sürüyor

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım, Azerbaycan maçının ardından 31 Mayıs Pazartesi günü Gine ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı.

A Milli Futbol Takımı'nda EURO 2020 mesaisi sürüyor
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası,A Milli Futbol Takımı

Bizim Çocuklar’ın EURO 2020 mesaisi devam ediyor. Alanya’da hazırlık maçında Azerbaycan’ı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı Girne ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına başladı. 

İLK KEZ TAM KADRO ÇALIŞTI

Millilerin kamp yaptığı Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman basına açık gerçekleştirildi. A Milli Futbol Takımı'nda aday kadrodaki 30 oyuncu da idmanda yer aldı. Milli takım, Antalya kampında ilk kez tam kadro çalıştı. Hafif sakatlıkları geçen Dorukhan Toköz ve Ozan Kabak da takımla antrenmanda yer aldı. Fransa'da Lille ile şampiyonluğa ulaşan ve kampa geç katılan Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı da Antalya kampında ilk antrenmanlarına çıktı.

ALTAY VE HALİL DE İDMANDA YER ALDI

Azerbaycan ile dün oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Altay Bayındır ve Halil Akbunar da idmanda yer aldı. Azerbaycan karşılaşmasında oynayan futbolcular yenilenme çalışması ile antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ile antrenmana başladı. İstasyon ve top kapma çalışması ile süren idman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...