Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Kasım 2015 16:01

A Milli Takım bu akşam Yunanistan ile karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, Katar ile oynadığı özel maçın ardından bu akşam yine özel bir maçta Yunanistan ile karşılaşacak.

A Milli Takım bu akşam Yunanistan ile karşılaşacak
a milli takım,yunanistan,özel maç,

2016 Avrupa Şampiyonası finallerine direkt katılım hakkı elde eden A Milli Takımı, bu akşam Yunanistan ile karşılaşacak. Saat 20.15'te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Paolo Valeri yönetecek. Valeri'nin yardımcılıklarını Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini yapacak. Tolga Özkalfa ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak. 

Kadroda değişiklik

Katar maçının 40. dakikasında aldığı darbe sonucu sağ bacağında yumuşak doku zedelenmesi oluşan milli futbolcu Serdar Aziz, tedbiren aday kadrodan çıkarılmıştı. Ayrıca, 12 Kasım Perşembe günü Ümit Milli Futbol Takımı'nın Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadığı 2017 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçının kadrosunda bulunan Kaan Ayhan ve Çağlar Söyüncü de A Milli Takım'a davet edilmişti.

Fatih Terim'den açıklama

A Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ile oynayacağı özel müsabaka için Fatih Terim, "Uzun ve zorlu bir yolculuğu başarıyla geride bırakarak 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkını elde eden milli takımımız için yeni bir süreç başlıyor. Amacımız en iyi şekilde hazırlanıp, ülkemizi yine en iyi şekilde temsil etmek" ifadelerini kullandı.

FIFA sıralamasında Türkiye'nin 18. sıraya yükseldiğini ve daha üst basamaklara çıkmak istediklerini aktaran Terim, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu nedenlerle şampiyona öncesi oynayacağımız hazırlık maçları büyük önem taşıyor. Komşumuz Yunanistan ile yapacağımız karşılaşma da bunlardan bir tanesi. Özel bir maç olmasına karşın, bu mücadelede A Milli Takım her zaman olduğu gibi rakibini ciddiye alarak futbol oynayacak. Karşılaşmada düzenli olarak A Milli Takım'da yer alan oyuncularımızın son durumunu gözlemleme şansını bulurken, aramıza yeni katılan ve de çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularımızı da değerlendirme fırsatımız olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...