Tgrt Haber
09 Ekim 2021 20:39

A Milli Takım Letonya'da

Norveç ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 11 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Letonya ile karşılaşacak.

A Milli Takım Letonya'da
A Milli Takım,Letonya

A Milli Takım’da Stefan Kuntz dönemin başlamasının ardından Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grubunda Norveç ile karşılaştı. A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu ile öne geçti. 42'de Norveç, Kristian Thorstvedt'le beraberliği yakaladı. Maç böyle sona ererken Milli Takım karşılaşacağı sonraki rakip için Letonya’ya gitti. Milliler, Letonya müsabakası öncesi son antrenmanını yarın müsabakanın oynanacağı Daugava Stadı'nda 19.30'da gerçekleştirecek. Teknik direktör Stefan Kuntz ile aday kadrodan bir futbolcu, idman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Letonya-Türkiye karşılaşması, 11 Ekim Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...