Tgrt Haber
23 May 2014 15:32

ABD'nin Dünya Kupası kadrosu açıklandı

2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek ABD Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı.

ABD'nin Dünya Kupası kadrosu açıklandı
abd, dünya kupası, dünya kupası kadrosu, abd'nin dünya kupası kadrosu, milli takım

Brezilya'nın evsahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek ABD Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı. Teknik direktör Jürgen Klinsmann'ın, FIFA'ya bildirilen nihai listesinde, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Jermaine Jones da yer aldı. Aday kadroda bulunan ABD'nin milli takımlar düzeyindeki en golcü futbolcusu (57 gol) Landon Donovan'ın listede yer almaması ise dikkati çekti. Donovan'ın yanı sıra savunmada Brad Evans, Clarence Goodson ve Michael Parkhurst, orta sahada Joe Corona ve Maurice Edu, forvette ise Terrence Boyd listeden çıkarılan isimler oldu. G Grubu'nda Almanya, Portekiz ve Gana ile mücadele edecek ABD'nin FIFA'ya bildirilen 23 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Kaleci: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Nick Rimando (Real Salt Lake)
Defans: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), John Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Timmy Chandler (Nürnberg), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Fabian Johnson (Borussia Mönchengladbach), DeAndre Yedlin (Seattle Sounders)
Orta saha: Kyle Beckerman (Real Salt Lake), Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Toronto), Brad Davis (Houston Dynamo), Mix Diskerud (Rosenborg), Julian Green (Bayern Münih), Jermaine Jones (Beşiktaş), Graham Zusi (Sporting Kansas City)
Forvet: Jozy Altidore (Sunderland), Clint Dempsey (Seattle Sounders), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...