Tgrt Haber
29 Eylül 2019 21:51

Abdullah Avcı'dan maç sonrası önemli açıklamalar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Şu an zihinsel yorgunluk var, dinlenip bununla ilgili konuşup neden olanların üstesinden gelemediğimize bakacağız.Fikret Orman önemli hizmetler yapmıştır. Şu an bir karar almıştır, o yönetim içindedir" dedi.

Abdullah Avcı'dan maç sonrası önemli açıklamalar!
Abdullah Avcı,,Abdullah Avcı beşiktaş,

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "6 maç, genel durum hem Beşiktaş hem de benim mesleki anlamdaki performansım adına hiç alışık olmadığımız ve yaşamadığımız bir süreç. 3 deplasman, 10 gol. Geriye düşene kadar denge var, her şey var, geriye düşünce inanılmaz kırılganız, kopmalar yaşıyoruz.Büyük takım refleksi gösterip kırılmamamız lazım. Alışım olmadığımız sürecin altından en iyi şekilde, çalışarak, mücadele ederek çıkacağız. Beşiktaş taraftarının destek olması lazım, zor günlerde hep destek olmuşlardır, esas olan Beşiktaş'tır.Şu an zihinsel yorgunluk var, dinlenip bununla ilgili konuşup neden olanların üstesinden gelemediğimize bakacağız.Fikret Orman önemli hizmetler yapmıştır. Şu an bir karar almıştır, o yönetim içindedir. Biz sahada nasıl hep beraber hareket ederiz, nasıl daha iyi oluruz tarafına bakacağız. Yönetimsel durumdur o, Beşiktaş bunu yaşamıştır hep, kendi içinde mutlaka çözeceklerdir." ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...