Tgrt Haber
16 Ekim 2021 18:29

Abdurrahim Albayrak: Falcao’ya imza parası 5 milyon Euro verdik

Galatasaray eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’ya imza parası içinde yıllık 5 milyon Euro verdiklerini söyledi. Albayrak ayrıca transfer öncesi Falcao ile çıkan fotoğrafı için bir kez daha özür diledi.

Abdurrahim Albayrak: Falcao’ya imza parası 5 milyon Euro verdik
Abdurrahim Albayrak,Falcao,fotoğraf,,galatasaray,

Galatasaray Spor Kulübü’nün korona virüs salgını nedeniyle yapılamayan 2019 olağan genel kurul toplantısı devam ediyor. Toplantıda dönemin ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao’nun transferi konusunda gelen eleştirilere cevap verdi.

“İMZA PARASI VERECEKSİNİZ DEDİ”

Falcao’nun transferinde bütün Türkiye’nin ayağa kalktığını aktaran Albayrak, "Başkan dedi ki, 'Taraftarın dediğini yapacağım, Falcao’yu istiyorum'. Monaco’ya gittik, görüşmeler yaptık. Şanssız bir resim ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı özür dilerim. Bir hataydı. Falcao’ya bonservis bedeli istediler. Falcao dedi ki, 'Ben Falcao’yum öyle 5-6 milyon Euro transfer bedeli ile bir yere gitmem' dedi. 'Bana imza parası vereceksiniz' dedi. Babel’i sezon ortasında alırken, 2.5 milyon Euro imza parası verdik. Babel’e de buna yakın ücret ödedik. Birkaç kişi hariç herkes maaşından 1.5 maaş indirim yaptı. Falcao’dan 500 bin Euro kestik mi, kestik. Sezonu kapamış Andone ülkesine dönerken 1.5 maaş indirim yaptı. O günlerde indirim yapan futbolculara teşekkür ediyorum. Falcao’ya yıllık 5 milyon Euro verdik. İmza parası içinde olma şartı ile verdik. Bu transfer tutmadı, olmadı. Dünya çapında santrfor alıyorsunuz, tutmadı. Şanssızlık mı diyelim, uymadı. Falcao’yu aldık. Bunu da başkan tamamen taraftarın isteklerine, arzularına dayanarak aldı. Falcao’ya verdiğimiz para yıllık 5 milyon Euro. Maç başı ücretleri vardı. Falcao’nun durumu budur" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...