Tgrt Haber
30 Ekim 2014 09:27

Abdurrahim Albayrak'ın büyük pişmanlığı!

Sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da özellikle yeni transferlerden beklenen verim alınamazken en büyük pişmanlığı Abdurrahim Albayrak yaşıyor.

Abdurrahim Albayrak'ın büyük pişmanlığı!
abdurrahim albayrak,amrabat,pişmanlık,galatasaray,

Sezon başında İspanya'nın Malaga takımına transfer olan Nordin Amrabat, gösterdiği performansla adeta kendine hayran bırakırken, Amrabat'ın takımdan ayrılmaması için Ünal Aysal yönetimine uyarıda bulunan ve takımdan gönderilmemesi için elinden geleni yapan Albayrak pişmanlık yaşıyor.
Amrabat'ın İspanya'da sergilediği performansı gören Albayrak yakın çevresine "ben göndermeyelim demiştim ama dinlemediler" diye dert yandığı öğrenildi.
DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMAMIŞTI
Amrabat'ı çok sevdiğini her an dile getiren Abdurrahim Albayrak, yıldız futbolcunun 31 Mart'taki doğum gününü kutlamayı da unutmamıştı.
Twitter sayfasından “Canım kardeşim Amrabat, mutlu yıllar dilerim” diye yazdı.Amrabat ise Abdurrahim Albayrak'a Türkçe teşekkür edip "Teşekkür ederim. Seni çok seviyorum abi" diye yazmıştı.

Kaynak Haber7

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...