Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2018 00:18

Abdurrahim Albayrak'tan veryansın: Bizi Gomis yaktı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Gomis'in kendilerini transferin son gününe kadar oyaladığını, bu yüzden forvet alamadıklarını söyledi.

Abdurrahim Albayrak'tan veryansın: Bizi Gomis yaktı
abdürrahim albayrak,,gomis,

Abdurrahim Albayrak, 1-0 kaybettikleri Porto deplasmanında santrforsuzluğun faturasını ödediklerini söyledi. Portekiz ekibi karşısında çok iyi oynadıklarını ifade eden Albayrak, “Hakikaten çok üzüldük. Çok iyi oynamamıza rağmen gol atamadık. 6-7 tane gol pozisyonu, bir de verilmeyen penaltımız vardı. Maalesef olmadı. Biz bu futbolu oynayalım, bu gruptan çıkarız” diye konuştu.

GOMİS BİZİ KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

Sakatlığı nedeniyle oynamayan Eren’i çok aradıklarını belirten Albayrak, “Eren oynasa kesin 2 gol atardı” dedi.

Sözlerinin devamında konuyu santrfor meselesine getiren Albayrak, transferin son günlerinde Suudi Arabistan’a transfer olan Bafetimbi Gomis’i suçlayarak şunları söyledi: “Porto maçında santrforsuzluğun faturasını, bedelini ödedik. Son güne kadar bizi oyalayıp gitmek isteyen Gomis, elimizi kolumuzu bağladı. Transferin bitimine 1-2 gün kala imzaları atıp gönderdik. Hepsi birbirine eklenince söylenecek çok şey var! Gomis, bizi götürdü götürdü köşeye sıkıştırdı. Bir taraftan alacak olduğumuz santrforlarla ilgili sorunlar çıktı. UEFA’nın kurallarına uymasaydık, 25 milyon Euro gibi bir cezayla karşı karşıya kalacaktık. Bu riske kimse giremez. O yüzden de santrfor alamadık. Böyle bir maçtan sonra insan elbette üzülüyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...