Tgrt Haber
22 Aralık 2021 21:40

Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın bombası! Yolları yeniden kesişiyor

Beşiktaş'taki görevinden istifa Sergen Yalçın'ın yeni durağı belli oluyor. Tecrübeli teknik adamın yolu, daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jürilik yaptığı Acun Ilıcalı ile bir kez daha kesişiyor.

Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın bombası! Yolları yeniden kesişiyor
acun ılıcalı,sergen yalçın

Acun Ilıcalı, ekranların sevilen yarışma programlarından Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüriliği paylaştığı yakın arkadaşı Sergen Yalçın ile yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Son yıllarda medya alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı, yakından ilgilendiği futbola da el atarak İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın almak için girişimleri başlatmıştı. Ilıcalı'nın yeni hedefinin Sergen Yalçın olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın bombası! Yolları yeniden kesişiyorAcun Ilıcalı ile Sergen Yalçın'ın yolları yeniden kesişiyor

SERGEN YALÇIN'I TRANSFER EDECEK

Beşiktaş'ta geçen sezonu çifte kupayla kapatan ancak bu sezon hayal kırıklığına yol açan Sergen Yalçın, kötü sonuçların ardından siyah beyazlılarla yollarını ayırmıştı. Çıkan dedikodulara göre Sergen Yalçın'ın yeni durağının İngiltere olacağı öne sürüldü.

2017 yılında İngiltere Premier Lig'den küme düşen, şimdilerde ise Championship'te mücadele eden Hull City, 24 takımlı ligde 23 puanla (6 galibiyet, 5 beraberlik, 12 mağlubiyet) 19'uncu sırada yer alıyor.

Menajer Grant McCann'in 1 puanın altında bir ortalama tutturması sebebiyle Acun Ilıcalı, satın alma işlemleri tamamlandığında ilk olarak teknik direktör değişikliğine gidecek. Sergen Yalçın ile görüşen Ilıcalı'nın ilk konuşmada olumlu cevap aldığı iddia edilirken, Sergen Yalçın'ın da Ilıcalı'ya söz verdiği için Türkiye'den gelen teklifleri reddettiği öne sürüldü.

YABANCI DİL EĞİTİMİ ALMAYA BAŞLADI

Beşiktaş'ı çalıştırırken hayalinin İspanya La Liga'da takım çalıştırmak olduğunu söyleyen Yalçın'ın yurt dışındaki ilk durağının İngiltere olması bekleniyor.

Öte yandan yurt dışına çıkması halinde iletişimde sorun yaşamak istemeyen Sergen Yalçın'ın yabancı dil eğitimlerine başladığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...