Tgrt Haber
15 Eylül 2021 07:25

Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın’ın çağrısına cevap verdi

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Beşiktaş - Borussia Dortmund mücadelesi için Sergen Yalçın'ın çağrıda bulunduğu Acun Ilıcalı, taraftarın ve Sergen Yalçın’ın isteğine cevap verdi.

Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın’ın çağrısına cevap verdi
beşiktaş,sergen yalçın,exxen,acun ılıcalı

Borussia Dortmund mücadelesi öncesi basın toplantısında Acun Ilıcalı'ya seslenen Sergen Yalçın, maçın şifresiz yayımlanması konusunda istekte bulunurken ünlü televizyoncunun vereceği cevap merak konusu oldu.
Haber Global'de yayımlanan Az Önce Konuştum programının konuğu olan Ilıcalı, Sergen Yalçın'ın çağrısına cevap verdi. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından satır başları;

AVRUPA MAÇLARI DİJİTAL PLATFORMDA

"Bütün detayıyla anlatmayayım ama yarınki Beşiktaş maçında çok önemli bir yorumcumuz var. Çok yayın olacak. Sonuçta bir bebek gibi Exxen şuan. 5-6 aydır uyku uyumuyoruz. Bizim için büyük bir gün bugün. Emeğin karşılığını almaya çalışacağız. Renkli maçlar ve güzel sezon."

SERGEN YALÇIN'IN ÇAĞSINA CEVAP

"Sergen Yalçın, çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor. Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle."

"SERGEN YALÇIN'LA 2 DOSTUZ"

"Fenerbahçe'ye destek veriyorum, Fenerbahçe'ye destek veriyor diyorlar. Ne yapayım, kendi takımım Fenerbahçe'ye destek vermeyeyim mi? Mesut olayından dolayı. Fatih Hoca'yla bu konuyu konuştuk, "Başka Acun'lar çıkar, onlar bize destek olurlar, örnek olursun" dedi. Herkesi sevin, takımınız şampiyon olmadığı zaman başka insanlar seviniyor. Ben tabii ki Fenerbahçe şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş olunca da Sergen oldu diye seviniyorum. Futbol eğlence abi. Ben hocayla ayda 1 kere top oynuyorum ya, 2 dostuz."

ACUN ILICALI'YA SESLENDİ

Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı'ya seslenen Sergen Yalçın, Dortmund maçının şifresiz yayımlanması çağrısında bulunurken "Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den verebilir tüm halka." dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...