Tgrt Haber
12 Şubat 2022 11:11

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler karıştı! Şota Arveladze isyan etti

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de işler yolunda gitmiyor. Hocalık koltuğuna getirilen Şota Arveladze, alınan malubiyet sonrası futbolcularına sitemde bulundu. Şota, 'Takım çalışmasında iyiyiz, çok çalışıyoruz ama bu kadar kolay yenilmek beni hayal kırıklığına uğratıyor' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de alınan mağlubiyetler işleri kötüleştiriyor
Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de alınan mağlubiyetler işleri kötüleştiriyor

İngiltere takımı Hull City’i satın alarak futbol camiasında adından söz ettiren Acun Ilıcalı, takımıyla birlikte çalışmalara hızlı başlamış Teknik Direktör Grant McCann ile yolları ayırmıştı.

Kulüp, Fenerbahçe'den santrfor Allahyar Sayyadmanesh, Brentford forveti Marcus Forss ve Swansea City orta sahası Liam Walsh'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

ŞOTA'DAN SERT ÇIKIŞ

Üst üste galibiyetlerle adından söz ettiren Hull City’de işler bir anda tersine döndü. Alınan mağlubiyetler sonrası hocalık koltuğuna getirilen Şota Arveladze, futbolcularına sitemde bulundu. Şota yönetiminde üst üste 2 yenilgi alan Hull City, tekrardan düşme hattına doğru ilerliyor. Gürcü teknik adam 3-1 kaybedilen Derby County maçından sonra takımına sert çıkarak eleştirilerde bulundu.

'BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYOR'

Şota, Derby County maçından sonra verdiği demeçte, 'Takım çalışması, birebir mücadele, birinci ve ikinci topları kazanmak gibi gerçekten iyi olduğumuz şeylerde neden bu kadar zayıf olduğumuzu açıklamak benim için zor. Maça iyi başladık ama gol atamadık. İlk golün ardından her topu kaybettik. İkinci gol kalecinin önünde sekti ve rakip golü atarken üç oyuncumuz birbirine baktı. Takım çalışmasında iyiyiz, çok çalışıyoruz ama bu kadar kolay yenilmek beni hayal kırıklığına uğratıyor' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’de işler karıştı! Şota Arveladze isyan etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...