Tgrt Haber
24 Nisan 2022 14:05 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 14:20

Adana Demirspor Başkanı ateş püskürdü: Herkes tiyatro seyretti

23 Nisan'da oynanan Trabzonspor maçı sonrası Adana Demirspor Başkanı açtı ağzını yumdu gözünü. 'Türkiye bugün' tiyatro seyretti.

Adana Demirspor Başkanı ateş püskürdü: Herkes tiyatro seyretti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Avrupa yolunda önemli adımlarla ilerliyordu. Mavi-Lacivertli ekip 23 Nisan’da Süper Lig’in iddialı takımlarından Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyon olmasına ramak kalan Trabzonspor, zorlu rakibi Demirspor’u yenerek kupaya bir adım daha yaklaştı.

Maçın ardından cezalı durumda olan Adana Demirspor Başkanı’ndan sert eleştiriler geldi. Murat Sancak, özellikle hakem Yaşar Kemal Uğurlu’yı hedef alarak sosyal medya hesabından tepkide bulundu.

STATTA OLSAM 3 TELEVİZYON KIRARDIM

Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan Adana Demirspor’ın başkanı Murat Sancak, karşılaşma sonrası Twitter hesabından çok sert eleştirilerde bulundu. Hakemi hedef alan Sancak’ın açıklamaları şöyle:

Adana Demirspor Başkanı ateş püskürdü: Herkes tiyatro seyretti
  
Statta olsaydım 3 tane kırmıştım, maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar bakmayın, tiyatro seyretti tüm Türkiye. Ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi. Bekliyorum, ben de izliyorum. Bu Yaşar Kemal Uğurlu, Özgür Yankaya ne olacak?”

“Ama kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Provoke edilmek istenildi. Ama sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Sağ olsunlar, kursaklarında kaldı, amaçlarına ulaşamadılar. Onlar kendilerini biliyorlar. Gün ola hayrola. Onurlarıyla, eksiklere rağmen mücadele eden takımımı tebrik ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...