Tgrt Haber
27 May 2022 16:00 - Güncelleme : 27 May 2022 16:05

Adana Demirspor'lu Balotelli, lunapark'ta çarpışan otoya bindi

Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli, Türkiye'den ayrılmadan önce Adana'da bir lunaparka gitti. İtalyan golcü, tıpkı çocuklar gibi eğlendi.

balotelli,adana demirspor,balotelli lunapark

Adana Demirspor'un geçen sezon transfer ettiği Mario Balotelli, Spor Toto Süper Lig'de 18 gol atarak bu yıla damga vurdu. Mavi-lacivertli ekip ligi dokuzuncu sırada tamamlarken, İtalyan golcünün attığı goller ise tüm dünya tarafından beğenileri kazandı.

Son olarak Göztepe ile karşı karşıya gelen Adana Demirspor, 7-0'lık büyük üstünlük sağlayarak rakibini yenmeyi başardı. 7 golden 5'i Balotelli'den gelirken, yıldız futbolcunun rabona golü ise futbol camiasında ses getirdi. Lig bitiminden hemen sonra Balotelli, Adana'da bir lunaparkta görüntülendi.

ÇARPIŞAN OTO EĞLENCESİ

İtalyan golcü Balotelli, Türkiye'yi terk etmeden önce Adana'da bir lunaparka gitti. Yıldız futbolcu, çarpışan oto ve diğer oyun alanlarında vakit geçirirken, o anlar sosyal medyanın gündemine düştü.

Tıpkı çocuklar gibi eğlenen Balotelli'nin görüntüleri, sosyal medyada çok sayıda izlenme ve beğeni aldı. Adana Demirspor'da iyi bir sezonu geride bırakan yıldız futbolcunun, 18 gol atarak gol krallığında ikinci olduğunu da belirtmekte fayda var. Lig'in gol kralı ise Kasımpaşaspor'da oynayan Umut Bozok oldu. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...