Tgrt Haber
17 Kasım 2018 15:40

Adnan Polat TGRT Haber'e konuştu

Eski başkan Adnan Polat, Galatasaray'ın birlik ve beraberliği kaybettiğini vurguladı. Polat, kendisinden sonra gelenlerin hep miras yediğini söyledi.

Adnan Polat TGRT Haber'e konuştu
adnan polat

Polat Holding Yönetim Kurulu ve Türkiye-Macaristan İş Konseyi Başkanı Adnan Polat'ın girişimleriyle yenilenen Gül Baba Türbesi ziyaret edildi. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan türbenin ziyaretinde Polat'ın yanı sıra Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Türk basın mensupları da yer aldı. 

Polat, "Galatasaray Başkanı'nın üstüne asla konuşma yapılmaz. Bu alışkanlığın kaybolduğunu görüyorum. Çünkü son sözü hep başkan söyler. Ama başkan da bir söz verdi mi, tutmalıdır. 2011 yılında bana yapılanlar gönlümü kırdı ama asıl Galatasaray Başkanlık makamı zedelendi ve yıprandı. İçimdeki yaraya rağmen Galatasaray'a karşı bir kırgınlığım yok.” Açıklamasında bulundu.

Adnan Polat TGRT Haber'e konuştu

Adnan Polat Galatasaray’a tekrar başkan olmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını vurguladı. Polat,  "Galatasaray'a 11 sene hizmet ettim. Başkanlık için isteğim ve düşüncem yok. Ayrıca Galatasaray'ın anayasasında değişiklik yapıp kapıları açması lazım. Ben sokaktan geçen her insan üye olsun demiyorum. Tüzüğü değiştirmek gerekiyor..."şeklinde konuştu. 
Polat ayrıca Galatasaray'ın Avrupa’daki durumunu da değerlendirdi. Polat, "Grubu kendimiz belirlesek daha iyisini yapamazdık. Bu turu geçmeliyiz. Kalan maçlarda dilerim başarılı sonuçlar alırız" dedi.

Adnan Polat TGRT Haber'e konuştu

Adnan Polat TGRT Haber'e konuştu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...