Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2017 17:58

Afyon'da maç sonrası olaylar! 4 yaralı

TFF 2'nci Lig'de oynanan Afjet Afyonspor ile Bucaspor karşılaşması sonrası olaylar çıktı. 4 kişinin yaralandığı olaylara polis, jandarma ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Afyon'da maç sonrası olaylar! 4 yaralı
afyonspor,bucaspor

Afyonkarahisar Kocatepe Şehir Stadı'ndan oynanan ve AFJET Afyonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maç sonrası olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte tribünler bir anda karışırken, iki takım taraftarları arasında küfürleşme ile başlayan olayda Bucaspor taraftarları bir anda oturdukları koltukları sökerek tribün boşluklarından aşağı attı. Afyonspor taraftarına da küfürler yağdırmaya başlayan Bucaspor taraftarına Afyonspor taraftarı da stat dışından taş ve küfürlerle karşılık vermeye başladı. Olaya hemen polis, jandarma ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Bucasporlular'ın bulunduğu tribün girişine adeta etten duvar ören güvenlik güçleri içeri giriş ve çıkışları yasakladı. 

Taş yağmurunu TOMA’dan sıkılan su durdurdu 

Olaylar kontrol altına alınmaya başladığı sırada bu defa AFJET Afyonspor taraftarı Bucasporluları taşıyan otobüslerin bulunduğu otoparka yöneldi. Taş başta olmak üzere ellerine geçirdikleri su şişesi ve çakmakları otobüse atmaya başladı. Otobüslerin çoğunun camı kırılıp, kaportaları atılan taşlardan zarar gördü. Bunun üzerine bu defa devreye TOMA girdi. TOMA öfkeli kalabalığın üzerine su sıkarak taş atmalarını öneledi ve otopark yakınından uzaklaşmalarını sağladı. 

İl Emniyet Müdürü olayların bastırılmasını bizzat koordine etti 

Çıkan olaylarda iki takım taraftarlarından 4 kişi atılan taş ve koltuklardan dolayı yaralanırken, 1 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, olayların bastırılmasında bizzat polis ve güvenlik güçlerini stat çevresinde koordine etti. Bucaspor taraftarları, Afyonspor taraftarlarının stattan uzaklaşmasının ardından yaklaşık yarım saat sonra stat dışarısına çıkarıldı. Çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...