Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2021 07:09

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a gönderme: Biz şikayetçiyken sustunuz

Fenerbahçe karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu “Biz MHK’dan şikâyetçiyken birileri hep sustu. Rahatsızsanız değiştirelim!” dedi

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a gönderme: Biz şikayetçiyken sustunuz
ali ağaoğlu,,trabzonspor,

Süper Lig’de namağlup yoluna devam eden Trabzonspor, zirve yarışındaki kritik maçta Fenerbahçe’yi evinde 3-1 yenerek liderlik koltuğuna kuruldu. Ancak maçta Trabzonspor’un galibiyetinden ziyade hakem kararları konuşuldu. Aldıkları haklı galibiyetin hakem tartışmaları arasında kaybolup gitmesine izin vermeyeceklerini söyleyen Başkan Ahmet Ağaoğlu “Kimse bizim zaferimize gölge düşüremez. Bileğimizin hakkıyla kazandık. Birileri hakem kararlarından memnun değilmiş. Ama biz MHK’dan şikâyetçiyken o birileri hep susuyordu” diye konuştu.

HANİ ÇEKİMSERDİNİZ?

Kırmızı kart pozisyonunda Fenerbahçeli oyuncunun hem ayağıyla hem koluyla müdahale ettiğini ve kararın doğru olduğunu söyleyen Ağaoğlu, penaltının da VAR incelemesiyle verildiğini hatırlatırken “MHK’nın yapısından 18 kulüp rahatsız, iki kulüp ise çekimser. Biri Fenerbahçe diğeri Beşiktaş... En çok çekimser olanlar bağırıyor. Rahatsızsanız bu yapıyı değiştirelim beyler!” dedi. Ağaoğlu ligde henüz şampiyon olmadıklarını da sözlerine eklerken “Önemli olan sezon sonunda nerede olacağımız. Biliyorsunuz burası Türkiye!” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...