Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2022 15:39

Ahmet Çalık ile trafikte karşılaşan aileden duygusal paylaşım: Daha şampiyon olacaktık güzel insan

Konya'ya geçtiğimiz yıl aile ziyareti için giden bir aile, trafik ışıklarında beklediği sırada Ahmet Çalık ile karşılaştı. O anlar telefonla kaydeden aile Çalık'ın ölüm haberini aldıktan sonra sosyal medyadan görüntüleri paylaştı. Video kısa sürede viral olurken binlerce beğeni aldı.

Ahmet Çalık ile trafikte karşılaşan aileden duygusal paylaşım: Daha şampiyon olacaktık güzel insan
Ahmet Çalık,Konyaspor

Ankara'da geçirdiği trafik sonrası hayatını kaybeden Konyaspor'un futbolcusu Ahmeh Çalık, Türkiye'yi hüzne boğdu. Çalık'ın vefatından sonra sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 

Videoda Konya'ya akraba ziyaretine gelen Gökçen Toptaş ve Havva Toptaş çifti, şehirde otomobil ile gezmeye başladıktan sonra ışıklarda durdukları sırada Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık’ı fark etti. Camı indirerek Çalık’a seslenen aile, bir süre muhabbet ettikten sonra yetenekli futbolcuya başarılar dileyerek yollarına devam etti.

"DAHA ŞAMPİYON OLACAKTIN GÜZEL İNSAN"

Ekim 2020’de çekilen görüntülerin ardından trafik kazasında Çalık’ın hayatını kaybettiğini öğrenen aile, sosyal medyada o anları, 'Daha şampiyon olacaktık güzel insan. Sen Konyalı olmuştun, bizler de seni çok sevmiştik. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun' başlığıyla paylaşarak duygusal anlara neden oldu. Gönderiye binlerce beğeni ve yorum yağdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...