Tgrt Haber
07 May 2021 16:53

Ahmet Nur Çebi: Fatih Terim tabii ki alkışlayacak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Beşiktaş kazanırsa alkışlarız" şeklindeki sözleriyle ilgili "Tabii ki alkışlayacak. Başka ne yapacak" yorumunda bulundu.

Ahmet Nur Çebi: Fatih Terim tabii ki alkışlayacak
ahmet nur çebi,,beşiktaş,,galatasaray,,fatih terim,,alkış,

Süper Lig'de tüm gözler yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisine çevrildi. Dev derbi öncesi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'ın büyüklüğünü biliyoruz"

Derbi maçta Sergen Yalçın ve futbolculara güvendiğini belirten Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray güçlü bir takım. Şampiyon olmadan oldum demek doğru değil. Rakiplerimize saygımız var. Şu anda sadece lideriz ve henüz şampiyon olmadık. Umarım bu maçlardan sonra matematiksel olarak ihtiyaç olduğumuz puanları alarak şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bu oluşana kadar şampiyon değiliz, ayaklarımızı yere basmayı biliyoruz. Bu maçın da önemini de, Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia ve takım olduğunu da biliyoruz. Ama ben Sergen hocama ve futbolcularıma güveniyorum. İçimde huzur var ve kendimi iyi hissediyorum. Derbiyle ilgili bunu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Fatih Hoca tabii ki alkışlayacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Kaybedersek Beşiktaş'ı alkışlarız" sözlerini de değerlendiren Çebi, "Tabii ki alkışlayacak. Fatih hoca yapılması gerekeni söylemiş, eklenecek bir şey yok” diyen Çebi, Galatasaray maçıyla alakalı da, “Sergen hocama ve futbolcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çebi, kadın futbol takımının ligde şampiyon olmasıyla ilgili de “Kadınlarımız bizim için berekettir ve önemlilerdir. Onların kupasıyla başlamak umarım bize şans getirir” yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...