Tgrt Haber
10 Aralık 2016 21:46

Ahmet Nur Çebi'den hakem açıklaması

Beşiktaş'ın Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi hakem eleştirileri hakkında açıklamada bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den hakem açıklaması
ahmet nur çebi,

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları;

"Biz hakem hataları hakk ında konuşmuyoruz. Dinamo Kiev maçı bunların dışında orada katledildik. Onun dışında ufak tefek hakem hataları olabilir bunlar bugün bize yarın başlakasına ama Dinamo Kiev maçının telafisi yok. Orada olan hakem çok kötüydü tam bir faciaydı.Çebi, Kiev maçının hakemi Thomson için UEFA'ya başvurulacak mı sorusuna; "Yönetimin kurulu toplantısı yapılacak ve o zaman karar verilecek."

'ÇOCUKLAR TOPARLANDI'

Çocukların durumu iyiydi haksız yerer yenildik orada ve ipin ucundan döndük orada... Bizim vazifemiz bu ve takıma katkı verdik. Çocukların kendi içinde vardı toparlanmak ve onlar istemese siz ne yaparsanız yapın bir şey değişmez.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş maçı sonrasında Ahmet Çakar'ın attığı 'Efendi Beşiktaş bu gece bülent efendi ile kazandı.İskoç Bülo yu kutluyorum.' tweeti için, "Yorum yapmayacağım. Ahmet Bey bu söyler." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...