Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2019 15:29

Akhisarspor MKE Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı

Süper Lig'in 22. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Akhisarspor - MKE Ankaragücü golsüz berabere kaldı.

Akhisarspor MKE Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı
akhisarspor,,ankaragücü,

Cihat Arslan'ın ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak Akhisar'ın başında maça çıkan Cem Kavçak, ilk maçından puanla ayrılırken, ev sahibi ekip, 4 maç sonra puanla tanıştı. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-0'la geçerek 9 maç sonra kazanan MKE Ankaragücü ise, kritik Akhisar deplasmanından 1 puanla döndü. 

Maça baskılı başlayan Akhisarspor, 14. dakikada Josue, 16. dakikada Helder Barbosa ile yakaladığı iki net pozisyonda Ankaragücü kalecisi Altay Bayındır'ı geçemedi. 42. dakikada Josue'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde topla buluşan Serginho'nun vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı. 42. dakikada Josue'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde topla buluşan Serginho'nun vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

Müsabakada ilk 45 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle tamamlandı.

MKE Ankaragücü'nde Brice Dja Djedje, 51. dakikada Josue'ye yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart gördü. 1 kişi eksik rakibi karşısında oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip, Josue ve Sissoko ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 beraberlikle tamamlandı. Bu arada karşılaşmanın 89. dakikada MKE Ankaragücü'nün İlhan Parlak ile attığı gol hakem Halis Özkahya tarafında VAR kararıyla iptal edildi. 

Alt sıralardan kurtulma adına büyük önem taşıyan maçta puanlar paylaşılırken, Akhisar puanını 18'e, MKE Ankaragücü de 24'e yükseltti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...