Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2019 21:55

Akhisarspor, Türkiye Kupası'nda finale yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Ümraniyespor'u 1-0 yenen son şampiyon Akhisarspor, finale çıkan ilk takım oldu.

Akhisarspor, Türkiye Kupası'nda finale yükseldi
akhisarspor

Son şampiyon Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste ikinci kez finale yükseldi! Ümraniyespor'u 1-0'lık skorlarla iki maçta da yenen Manisa temsilcisinin finaldeki rakibi ya Galatasaray ya da Yeni Malatyaspor olacak.

İlk maçta da rakibini aynı skorla mağlup eden Akhisarspor üst üste 2 yıldır Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. Manisa temsilcisi geçen sezon kupa finalinde Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek şampiyon olmuştu.

AKHİSARSPOR VE ÜMRANİYESPOR’UN FİNAL YOLU

Akhisarspor finale uzandığı turlarda; Karagümrük, Kayserispor, Kasımpaşa ve Ümreniyespor’u eledi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor’un yarı finale yolu ise daha zordu. İstanbul ekibi; Erzin Belediyesi, 1461 Trabzon, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u eleyerek son 4 takım arasına kalmıştı.

RAKİBİNİ BEKLİYOR

Yarı finalin diğer ayağında ise Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Perşembe günü saat 20:00’da başlayacak mücadele Malatya’da oynanacak. TT Arena’daki ilk maç 0-0 sona erdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...