Tgrt Haber
08 Eylül 2014 18:21

Akyazı Spor Kompleksi'nin adı Cumhurbaşkanı Erdoğan oluyor

Trabzonspor'un stadını da bünyesinde bulunduran Akyazı Spor Kompleksi'ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi veriliyor.

Akyazı Spor Kompleksi'nin adı Cumhurbaşkanı Erdoğan oluyor
trabzonspor, akyazı spor kompleksi, cumhurbaşkanı, erdoğan,

Kentin Akyazı Mahallesi'nde inşaatı süren, içinde stadyumun yanı sıra, antrenman sahaları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binası, tenis kortları ve spor tesisleri bulunan Akyazı Spor Kompleksi'nin adının değiştirilmesi bugün Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında gündeme getirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kompleksin adının 'Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi' olarak değiştirilmesini önerdi. Yapılan oylamada MHP'li bir üyenin itiraz ettiği önerinin oy çokluğu ile Kültür Komisyonu'na sevki kararlaştırıldı. Kültür Komisyonu tarafından değerlendirilecek önerinin burada da uygun görüleceği ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılacak oylamada Akyazı Spor Kompleksi'nin adının Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi olmasının karara bağlanacağı belirtildi. Bu arada önümüzdeki günlerde tamamlanacak tesise Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi adının verilmesinin, bünyesinde yer alan stada ayrı isim verilmesine engel olmayacağı ifade edildi. Trabzonspor Kulübü de stadın isim hakkını vermek için bir çok grup ve şirketle görüşmelerini sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...