Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2020 11:34

Alanyaspor liderliği bırakmadı

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor'u 2-0 yenerek 20 puana yükselen Aytemiz Alanyaspor, zirvedeki yerini koruyor.

Alanyaspor liderliği bırakmadı
Alanyaspor ,

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 yenen Alanyaspor, ligde 20 puanla liderliğini sürdürdü. Beş sezondur Süper Lig'de yarışan turuncu-yeşilli ekip, takımın başına gelen Çağdaş Atan ile başarılı bir sezon geçiriyor.

9 maçta rakip fileleri 18 kez havalandırdı
Çağdaş Atan yönetiminde bu sezon başarılı bir grafik sergileyerek ligde namağlup ilerleyen ve maç eksiğine rağmen liderliğini devam ettiren Alanyaspor, 9 maçta rakip fileleri 18 kez havalandırırken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

Davidson attığı 6 golle gol kralını yarışında ilk sırada
Süper Lig'in en çok gol atan takımı da olan Alanyaspor’da 18 golün 6'sı forvet oyuncularından geldi. Sol kanat oyuncusu Davidson, 6 gole imza atarken, forvet Adam Bareiro 3, forvet Babacar 2, Caulker 2, Bakasetas 2, Mustafa Pektemek, Salih, Moubandje de 1'er gol kaydetti.

Çok attı, az yedi
Akdeniz temsilcisi, ligde attığı 18 golle en çok gol atan takım konumunda bulurken, kalesinde gördüğü 3 golle ligin en az gol yiyen takımlarından biri oldu. Ayrıca Alanya temsilcisi, ligde namağlup yoluna devam eden tek takım konumunda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...