Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2015 22:39

Alanyaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, 3 Ekim Cumartesi günü Karşıyaka ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Alanyaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
alanyaspor,

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Camunak yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Koşu ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından idman, taktik çalışmayla sona erdi.

Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonununda oynadıkları Adana Demirspor maçının gelecek adına kendilerine daha fazla umut verdiğini söyledi.

Altyapı hocalarının kontrolünde maça çıktıklarını ve beraberlikle ayrıldıkları maçta iyi oyun ortaya koyduklarını ifade eden Savut, "Maçta iyi reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki maçta ligin yine önemli kadrolarından birine sahip Karşıyaka ile karşılaşacağız. Biz de ligin iyi kadrolarından birine sahibiz. Takımın performansı adına, okun yukarıya doğru döndüğünü düşünüyorum" diye konuştu.

Savut, Alanyaspor olarak anormal bir süreç yaşadıklarını ancak bunun futbolun içinde olduğunu vurgulayarak, takımdan aldıkları ışığın ileriye daha umutlu bakmalarını sağladığını belirtti.

Geleceğin daha iyi olacağını düşündüğünü dile getiren Taner Savut, şunları kaydetti:

"Aslında sadece Alanya'nın değil, bu işi ve ligi bilen insanların da Alanyaspor ile ilgili ciddi beklentileri vardı ama 6 haftalık periyot insanları biraz şaşırttı. Ancak bunlar futbolun içinde olan şeyler. Yani bu bir bilgisayar değil, programlayamıyorsunuz. Elimizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ama bazen sonuçlarla beklentileri karşılayamıyorsunuz. Bu zamanlarda bu süreci iyi değerlendirmek ve takımı olumlu yönde yukarıya doğru ivme kazandırmak gerekiyor. Bunun için de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Başarılı olacağımızı düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...