Tgrt Haber
07 Aralık 2022 23:32 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 08:52

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın yeni adresi belli oldu 

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına giren Alex de Souza, Brezilya Serie B ekibi Avai'nin yeni teknik direktörü oldu. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın yeni adresi belli oldu 
Alex,Fenerbahçe,teknik direktör,Avai

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Alex de Souza, Brezilya İkinci Futbol Ligi takımlarından Avai'nin teknik direktörlüğüne getirildi. Alex 2023 sezonunun sonuna kadar Avai'nin başında olacak. 

Aktif kariyerini noktaladıktan sonra 2021'in nisan ayından beri Brezilya kulübü Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımını çalıştıran Alex, ilk A takım deneyimini Avai'de yaşayacak.

Avai Kulübü Başkanı Julio Cesar Heerd, "Kalitesine ve mükemmellik arayışına inanadık. Bu amaçla Alex De Souza ile bu imzayı attık" dedi. 

Alex de Souza ise, "Antrenörlük lisanslarım için uğraşıyordum ve bu sırada başkan beni aradı. Böylesi önemli bir yılda Florianopolis'e gelebilmek ve havalı bir projeden sorumlu olmak çok büyük bir sevinç sebebi. Oyuncularla buluşabildiğim için heyecanlıyım. Bu zorlu görev için hem çok mutluyum, hem çok motiveyim, hem de çok endişeliyim" dedi. 

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın yeni adresi belli oldu 

Fenerbahçe formasıyla hafızalara kazınan Alex de Souza, Avai'den önce Sao Paulo B takımında teknik direktörlük görevi yapmıştı. 

BİR GÜN FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRACAK

Öte yandan Alex de Souza 2019 yılında verdiği bir röportajda, "Teknik direktör olmaya artık çok sıcağım. 'Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun?' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Kurslarıma devam edeceğim. 2021'de belgemi elime aldıktan sonra hayat neler getirecek göreceğiz. Umarım bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olurum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...