Tgrt Haber
03 Şubat 2014 21:51

Alexandru Bourceanu, Trabzon'da

Trabzonspor'un, Romanya'nın Steaua Bükreş takımının kaptanı defansif orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Alexandru Bourceanu, Trabzon'a geldi.

Alexandru Bourceanu, Trabzon'da
Trabzonspor, Alexandru Bourceanu, Trabzon, Romanya, Steaua Bükreş takımı

Dün akşam İstanbul'a gelen ve Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelen tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sabah da eşi ve menajeriyle tarifeli uçakla Trabzon'a geldi. Havalimanı'nda kulüp yetkililerince karşılanan Bourceanu, daha sonra dinlenmek için oteline geçti. Futbolcunun daha sonra yöneticilerle kısa bir görüşme yaptıktan sonra sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. Romanya basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor Alexandru Bourceanu'nun transferini 1.3 milyon Euro'ya gerçekleştirdi. Bourceanu 4 yıllık sözleşme, ev, araba, maaş artı prim, yılda 2 kez aile üyeleri dahil bilet ve yıllık 50 bin avro artış talep ettiği yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...