Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Haziran 2014 22:07

Alex'ten Aykut Kocaman itirafı

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'a konuk olan Alex de Souza, tercüman Samet Güzel ile katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Alex'ten Aykut Kocaman itirafı
alex,aykut kocaman,itiraf,

İşte Alex de Souza'nın açıklamalarından satırbaşları;"Aslında benim sizlere teşekkür etmem gerekiyor. Türkiye'den ayrıldıktan sonra ilk defa buraya gelişim. Dünya Kupası bahane oldu buraya gelmemde. Bizi Türkiye'den çok fazla takip eden olduğunu biliyorum. Halka da konuşacağız sizin sayenizde."
"EN GÜZEL YILLARIM TÜRKİYE'DE GEÇTİ"
"Aslında hayatım ile Türkiye'yi pek ayırmıyorum. Bununda aslında çok fazla sebebi var. Çocuklarımın 2 tanesi burada doğdu. Eşim Türkiye'ye aşık bir insan. Bende 8,5 sene Türkiye'de top oynadım. İnsanlar bana çok iyi davrandılar. Türkiye ile Alex'in arası çok iyi oldu. Buradan giderken bir söz söylemiştim ben artık yarı Türk, yarı Brezilyalıyım. Hayatımın en güzel yıllarını Türkiye'de geçirdim."
"KENDİ TARAFTARIM ISLIKLAMIŞTI"
"3 kırmızı kart gördüm ama haklı olarak gördüğüm tek kırmızı kart Schalke maçıydı. Bir tanesi İstanbul Belediyespor maçındaydı. Benim görüşüme göre kasti bir hareket yoktu.""Kendi taraftarım tarafından ıslıklanmıştım. Aslında ben saha içerisinde seyircilerin verdiği tepkileri olağan karşılıyorum. Beklenti ile maça geliyorlar. O yüzden o günkü maçta da Aziz Yıldırım ayağa kalkarak taraftarın tepkisine katılmadığını belirtmişti."
"YAŞADIĞIM EN UNUTULMAZ AN..."
"Kesinlikle Kadıköy'de yaşanan o atmosferi özlediğimi söyleyebilirim. Brezilya'da ilk aklıma gelen taraftarımızın yaşattığı o ambians oluyor."
"TARAFTARLARIN BENİ UĞURLAMAYA GELMESİ..."
"İnsanların evime gelmesinin haricinde, havalanında beni uğurlamalarını da ekleyebiliriz. Önemli olarak gelen futbolcular kalabalıklar tarafından karşılanır. Benim için özel olan giderken havalanına taraftarların beni uğurlamaya gelmesi unutulmazdı."
"AYKUT HOCA İLE İLETİŞİMİMİZDE ENGELLER VARDI"
Kimseye kırgın değilim, Aykut Hoca'yı desteklemediğim düşünülüyor ama öyle değil. Onun kafasındaki fikirleri gerçekleştirebileceği bir takımı tekrardan çalıştırmasını temenni ediyorum. Aykut Hoca ile aramızdaki sorunu kendi aramızda halletmeliydik, belki o belki de ben hatalıydım. İletişim sorunu yaşadık, birbirimize karşı kopuktuk. İletişimimizde engeller vardı. Yaşanan sorunlar, ilişkimizi kopma noktasına getirdi. Aykut hoca da çözümü beni takımda istememekte buldu ve ben bunu kabul etmedim, Başkan Aziz Yıldırım'a gittim. Başkanın da karar alması gerekiyordu ve kontratımı sonlandırdı. Umarım ikisi de hayatlarında başarılı olurlar. Sıkıntıları varsa çözebilirler. Ben şuanda ayrıldım ama kötü duygular beslemiyorum. Bir düşmanlık ya da sevmemezlik kesinlikle yok. Umarım hem Aykut Kocaman hem de Aziz Yıldırım hedeflerini başarabilirler.
"KİTAP YAZMA KARARI VERDİM"
Bir kitap yazmaya karar verdim. Kitapta Türkiye kariyerimde beni tanıyan insanların yer almasını istedim. Ama Aykut Kocaman bu kitapta yer almak istemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...