Tgrt Haber
29 Kasım 2014 18:30

Alex'ten kafa karıştıran açıklama

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex De Souza, Fatih Terim'in yardımcılığına geçeceği yönündeki haberler ile ilgili açıklama geldi.

Alex'ten kafa karıştıran açıklama

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex De Souza, Türk Milli Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığını yapacağı haberleri üzerine bir açıklama yaptı. İddiayı yalanlayan Alex, konuyla ilgili açıklamasına Terim'le çekilmiş bir fotoğrafını koydu!

Futbol yaşamını Coritiba'da sürdüren Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Türk Milli Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığını yapacağı iddiasını yalanladı. Ancak Alex'in konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamaya, Fatih Terim ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını koyması dikkat çekti.

Alex de Souza'nın Fatih Terim ile çekilmiş bir fotoğrafıyla beraber paylaştığı açıklama şu şekilde;

"Fatih Terim'in Milli Takım'daki görevinin destekçisiyim, çalışmalarından en iyi verimi almasını diliyorum. Ama basında çıkan Milli Takım'da kendisinin yardimcısı olacağım yönündeki haberler gerçek değil. Milli Takım'a sonsuz başarılar dilerim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...