Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2014 16:53

Ali Kırca'ya Galatasaray'da yeni görev

Galatasaray'da yeni kurulan Medya ve İletişim Direktörlüğü'nün başına Ali Kırca getirildi.

Ali Kırca'ya Galatasaray'da yeni görev
galatasaray, ali kırca, medya iletişim direktörlüğü, galatasaray ali kırca, yeni görev,

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu kararı ile "Medya ve İletişim Direktörlüğü" şeklinde ayrı bir direktörlük kurulmasına karar verildiği ve bu direktörlüğün başına Ali Kırca'nın getirildiği belirtildi.
KAP'a yapılan açıklamanın tam metni şu şekilde: "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14 Mart 2014 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile, Şirketimizde 'Medya ve İletişim Direktörlüğü' şeklinde ayrı bir direktörlük kurulmasına, tüm sosyal medya, Galatasaray TV ve iletişim konularının bu direktörlük tarafından idare edilmesine ve bu direktörlük görevine de Sayın Ali Kırca' nın tayin edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Galatasaray'dan 5 Mart 2014'te yapılan açıklamada ise, Ali Kırca'nın kulüpte görevlendirileceği ile ilgili haberler yalanlanmıştı. İşte Galatasaray'ın 5 Mart'ta yaptığı o açıklama: Bugün bazı medya organlarında, Sayın Ali Kırca’nın görevlendirilmesi ve ücretlendirilmesi ile ilgili yer alan kasıtlı ve yanıltıcı olduğu aşikar olan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...