Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2021 08:13

Ali Koç, Başakşehir’e yenilen oyuncularına sahip çıktı

Soyunma odasında oyuncuları teselli eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,“Geçen yılın aksine ilk beş maçta gördüğüm şey sahada savaşan bir takımın olduğu. Bundan dolayı size güveniyorum” dedi.

Ali Koç, Başakşehir’e yenilen oyuncularına sahip çıktı
Ali Koç,Fenerbahçe

Namağlup unvanını Başakşehir deplasmanında bırakan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç oyunculara moral verdi. Sessizliğin hâkim olduğu soyunma odasında oyuncularını tek tek teselli eden Pereira, “Bu maçta iyi değildik, kendi kimliğimizden uzaktık, özellikle ilk 45 dakikayı rakibe hediye ettik. Gerçek oyunumuz bu değil. Frankfurt karşısında yüksek tempolu bir oyun oynadık bu açıdan değerlendirdiğimizde anlaşılabilir bir durum” ifadesinde bulundu.

YOĞUN MESAİDE NORMAL

Başakşehir maçını geride bırakıp oynayacakları maçlara odaklanmaları gerektiğini anlatan Pereira “Takım ruhu, birbirimize inanç ve öz güvenle yeniden Fenerbahçe gibi oynamaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Ali Koç da, “Kazanırken de kaybederken de biz bir takımız” vurgusunda bulunurken geçtiğimiz yıl savaşmayan görüntüye isyan ettiğini, ancak bu yıl ilk beş maçta sahada savaşan bir takım gördüğünü bundan dolayı da oyuncularına güvendiğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...