Tgrt Haber
10 Ekim 2018 09:31

Ali Koç sessizliğini bozuyor! Aykut Kocaman cevap verecek

Fenerbahçe’de işler planladığı gibi gitmeyince Ali Koç sahaya indi. Özel işlerini askıya alan başkan tüm mesaisini kulübe harcarken, taraftarla arasına mesafe koyma kararı aldı.

Ali Koç sessizliğini bozuyor! Aykut Kocaman cevap verecek
ali koç,fenerbahçe,aykut kocaman

Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşamakta olan F.Bahçe’de Ali Koç duruma el attı. Özel işlerini bir kenara bırakan Koç, sahaya inerken sert yüzünü de göstermeye başladı. Samandıra’da daha fazla zaman geçiren, futbolcularla birebir görüşmeler yapan Koç, tespit ettiği tüm sıkıntıları hemen sonlandırmak için yoğun bir çaba içinde. Artık her fırsatta idmanlara gitme kararı alan Başkan Koç, bu süreçte taraftarla arasına da mesafe koyacak. İyi niyetle girdiği diyalogların sosyal medyada yayınlanmasından rahatsız olan Koç, Ersun Yanal tezahüratlarına ve futbolculara yapılan protestolara da tepkili. Taraftarla arasındaki özel bağın bazı kişiler tarafından suiistimal edildiğini düşünen Başkan, artık daha mesafeli bir duruş sergileyecek.

Kocaman bekleyiş...

Başkan Ali Koç, bugün ise camianın merakla beklediği konuşmayı geçekleştirecek. Koç, 14.00’te FB TV ekranından kadro dışı bırakılan futbolcular ve görevlerine son verilen hocalarla ilgili açıklamalarda bulunacak ve takımın mevcut durumu ve teknik direktör iddialarıyla ilgili değerlendirmeler yapacak. Ali Koç’un konuşmasının nasıl bir sonuç vereceği merak edilirken konunun muhatabı görevden alınan hocaların savunmasını ise Aykut Kocaman’ın yapacağı öğrenildi. Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı kendilerine hakkındaki iddialara cevap vermeye hazırlanıyordu. Ancak Aykut Kocaman’ın bir açıklama yapılacaksa bunu bizzat kendisinin gerçekleştirileceğini söyleyerek yardımcılarını frenlediği öğrenildi.     

Kuvvet depoladılar

Sivasspor’a bilenen F.Bahçe dünü çift antrenmanla geçirdi. Phillip Cocu yönetimindeki çalışmalarda sarı-lacivertli oyuncular, salonda kuvvet ve dayanıklılık yüklemesi yaptı. Sarı-lacivertliler yarın İstanbulspor ile Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinde saat 13.30’da bir hazırlık maçı yapacak. Emin Uluç- Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...