Tgrt Haber
06 Haziran 2018 11:55

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi teklif

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç ve yönetimi Ülker Stadyumundaki törenle mazbatalarını aldı. Ali Koç, konuşmasının sonunda Aziz Yıldırım'a "Basketbolda şampiyon olursak kupayı sen kaldır" teklifinde bulundu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi teklif
ali koç,aziz yıldırım

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, sarı-lacivertli kulüpteki mazbatalarını aldı.. Sarı-lacivertli taraftarların, Kadıköy'de düzenlenen mazbata törenine büyük bir katılımı var. Koç'a büyük bir destek veren sarı-lacivertli taraftarlar, "Satır satır hece hece en büyük Fenerbahçe, "Büyük başkan, Alemin kralı geliyor, Deliler gibi aşığım sana, ille de sen, ille de sen" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, mazbata törenine kendisini Fenerbahçeli yapan Kamer Kaya ile beraber çıktı.

"ŞAMPİYONLUK KUPASINI AZİZ YILDIRIM KALDIRSIN"

Fenerbahçe'nin TBL'de şampiyon olması durumunda Aziz Yıldırım'a da büyük bir jest yapacağını ifade eden Koç, "En büyük arzum, basketbolda şampiyon olursak, kabul ettiği takdirde, şampiyonluk kupasını Aziz Yıldırım ve yönetiminin kaldırması. Çünkü bu onun hakkı" dedi.

Ali Koç, taraftara şu şekilde seslendi; "Ne derlerse desinler ben de size aşığım. Annem tabii şaşırdı, övgülerinizi duyunca (taraftara). Daha çok yapacak işimiz var, hemen başlayalım. (Galatasaray hakkında yapılan tezahüratlardan sonra) Böyle yapmayın arkadaşlar, biz burada yeni sayfa açmak için varız, bunu yaparsanız bana da saygısızlık etmiş olursunuz"

"FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ FARK ETTİNİZ Mİ?"

"Birbirimize saygılı olmazsak, başkasına hiç olamayız. Türk spor tarihinin en önemli ve farklı seçimini gerçekleştirdik. Son 6 ay ve son 48 saatte ben ve arkadaşlarıma yaşattıklarınızın tarifi yok. Sayın Vefa Küçük ile zaman zaman ayrı düşsek de endişelensek de kendisi bu endişelerimizin yersiz olduğunu gösterdi. Tüm Türkiye'ye örnek seçim yaptık. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, ayrıcalığını fark ettiniz mi? Bunu ukalalık olarak söylemiyorum. Fenerbahçe, Türkiye'nin gündemini işgal etti, dünya bu seçimden bahsetti. Taraflı tarafsız herkes bu seçimi izledi, bütün televizyonlar bu seçimi gösterdi. Bunu anlatmamın sebebi, Fenerbahçe ile gurur duyun"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...