Tgrt Haber
03 Haziran 2022 19:28 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 22:45

Ali Koç'tan basın toplantısına damga vuran hareket! Herkes şaştı kaldı: Bırak onu

Fenerbahçe Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hareketi damga vurdu. Ali Koç ile bir muhabir arasındaki diyalog salonda gülüşmelere neden oldu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
Ali Koç,Jorge Jesus,Fenerbahçe

Süper Lig'de 8 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile resmi sözleşme imzaladı. Portekizli dünyaca ünlü antrenör, kendisini bir yıllığına sarı lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imza attı. İmza töreni sonunda Ali Koç ile basın mensupları arasında gülüşmelere neden olan bir olay yaşandı.

"HAYIR, BIRAK ONU"

Basın toplantısında Ali Koç ile basın mensupları arasında sosyal medyaya damga vuran bir olay yaşandı. Jorge Jesus ile birlikte fotoğraf çektirmeye hazırlanan Ali Koç'a bir uyarı geldi. Masada bulunan su şişelerinin kaldırmasını talep eden muhabirlere cevap veren Koç, "Hayır, bırak onu. Onlardan para kazanıyoruz. Kaldırılır mı ya?" dedi. Bu olay basın toplantısının sonunda gülüşmelere neden oldu.

İMZA SONRASI İLK AÇIKLAMA

FBTV'ye açıklamalarda bulunan 67 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe taraftarının tutkusuna değinerek, "Fenerbahçe taraftarından binlerce mesaj aldım. Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz. Yaşa Fenerbahçe" diye konuştu.

Tutkunun çok fazla olduğu bir camianın parçası olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Jesus, "Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de işimizde çok tutkulu insanlarız. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Jesus, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 8 sezondur şampiyon olamadığını hatırlatarak, "İlk hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanmak. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor, ilk hedefimiz bu. İkinci hedefimiz de Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...