Tgrt Haber
26 Ekim 2018 12:08

Ali Koç'u çıldırtacak kavga! Tekme tokat birbirlerine girdiler

Futbol yorumcusu Emre Bol, yetki karmaşası nedeniyle Fenerbahçeli iki yöneticinin tekme tokat kavga ettiğini söyledi.

Ali Koç'u çıldırtacak kavga! Tekme tokat birbirlerine girdiler
ali koç,,fenerbahçe,,kavga,

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht'le 2-2 berabere kaldığı maç öncesinden sarı-lacivertlilerle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Emre Bol, Fenerbahçe'de iki yöneticinin tekme tokat kavga ettiğini ifade etti ve ilerleyen günlerde isimlerini açıklayacağını söyledi.

Bol'un konuyla ilgili A Spor'da yaptığı açıklamaları şöyle;

"KULÜP BİNASINDA TEKME TOKAT KAVGA ETTİLER"

"Fenerbahçe'de bazı sıkıntılar var. Comolli'nin bazı yetkilerinin elinden alındığını duyuyoruz ama sadece Samandıra'da değil yönetim içerisinde de bazı sıkıntılar var. Tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum, kulaklarıma inanamıyorum. İki tane yönetici kulüp binasında tekme tokat birbirlerine giriyorlar. Arkasından yine iki tane farklı yönetici, tekme tokat kavga edecek pozisyonlara geliyorlar. Hadi futbolcular genç insanlar, cahilliğine verirsin; adrenali yüksek maçtan çıktı kavga etti dersin. Koca koca iş adamlarının tekme tokat kavga etmesi ne demek ya.

"YÖNETİMDE YETKİ TARTIŞMALARI YAŞANIYOR"

Ali Bey (Koç) ile olumsuz bir şey söylemek istemiyorum ama dışarıdan bakan herkes yaşananların yönetim acziyeti olarak değerlendirir. İki tane Galatasaraylı yönetici tekme tokat kavga etti diye duydunuz mu hiç? Kavgaya sebep ise yetki karmaşası gösteriliyor. 'Sen benden daha yetkilisin, ben senden daha yetkiliyim' tartışmaları... Yöneticilerin isimlerini vermek de şu anda istemiyorum ama önümüzdeki günlerde isimlerini de vereceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...