Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 12:59

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı

Sarı-Lacivertli kulübün sosyal medyasından yapılan açıklamada, Ali Koç'un koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Fenerbahçe Başkanı  Ali Koç'un koronavirüs testi pozitif çıktı
Fenerbahçe,Koronavirüs,Kovid-19,Ali Koç

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ali Koç'un koronavirüse yakalandığını sosyal medya platformu Twitter'dan duyurdu.Ali Koç Nisan ayında corona virüse yakalanmıştı.Tekrardan kovid testi pozitif çıkan Fenerbahçe Başkanı Koç'un durumunun iyi olduğu aktarıldı. 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme: Başkanımız Ali Koç’un Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup; izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

KORONAVİRÜS BASKETBOL TAKIMLARINI VURMUŞTU

Fenerbahçe erkek ve kadın basketbol takımları koronavirüs vakaları nedeniyle zor günler geçiriyor. Erkek basketbol takımı Fenerbahçe Beko'da iki sporcu ve bir teknik ekip çalışanı olmak üzere toplam üç kişinin testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nda da 2 oyuncunun koronavirüse yakalandığı belirtilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...