Tgrt Haber
09 Haziran 2022 16:08 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 16:55

Alman ekibinden Rıdvan Yılmaz için 6 milyon Euro

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'a sürpriz talip çıktı. Alman ekibi Eintracht Frankfurt 6 milyon Euro ile Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, NTV
Rıdvan Yılmaz için 6 milyon Euro önerildi...
Beşiktaş,Frankfurt,Rıdvan Yılmaz
Rıdvan Yılmaz için 6 milyon Euro önerildi...

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde sürdürüyor. Transfer listesi hazırlayan Beşiktaş’ta gidecek oyuncular da gündemde. Sol bek oynayan genç oyuncu Rıdvan Yılmaz, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. NTV'nin haberine göre, Rıdvan Yılmaz Almanya'ya transfer oluyor.

Alman ekibi Frankfurt 5 milyon Euro ve performansa bağlı ek ödemeleri içeren 1 milyon Euro ile birlikte toplam 6 milyon Euro'luk teklifini siyah beyazlı kulübe iletti. Ayrıca oyuncunun bir sonraki bonservis bedelinin %20'si Beşiktaş'a verilecek. Beşiktaş yönetimi, Frankfurt ekibinin temsilcileri ile ödeme planı ve son detayları görüşüyor. Anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete kavuşması ve Rıdvan'ın transferinin açıklanması bekleniyor.

TORİNO DA TEMASA GEÇMİŞTİ

Torino da 21 yaşındaki oyuncu için temasa geçmiş fakat siyah beyazlı yönetim İtalyan ekibinin 5 Milyon Euro'luk teklifini yeterli bulmamıştı.

Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 yaşında A Takım kadrosunda katılan Rıdvan Yılmaz, 4 sezonda forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı.
21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

3-5-2 SİSTEMİNE UYACAK

Bununla beraber Rıdvan'ın satışının ardından siyah beyazlılarda transfer için yeni gelişmeler başlayacak. Ismael'in, 3-5-2'nin sol kanadında oynayacak bir ismi talep edeceği belirtiliyor. Siyah beyazlılar, mali olarak kendilerini sarsmayacak isimlere yönelecek.

Kaynak: TGRT Haber, NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...